Urmărește-ne în Social Media

Fly Project - En Vogue (by United States Of Music)

Fly Project lansează piesa "En Vogue", un single incitant, cu accente franțuzești. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

Clipul "En Vogue" îi prezintă pe cei doi îndrăgostiți ca pe niște jucători de șah, având tabla în fața lor, încercând să facă mișcarea perfectă, cea care îi va face câștigători, care le va pune povestea în centrul atenției, făcând-o reală, adevărată și împlinită.

"Este o viziune cool și diferită față de ce mi-aș fi imaginat eu pe această piesă. Povestea e simplă și se rezumă la alegeri, la mișcările zilnice, care ne schimbă povestea, viața, ca pe o tablă de sah, e bine să ne gândim înainte de a face mișcarea și să încercăm mereu să anticipăm următoarea alegere a celuilalt jucător", a spus Tudor de la Fly Project.

Piesa "En Vogue" este disponibila în toată lumea începând cu 3 noiembrie, adică fix ziua de naștere a lui Tudor, așa că este ca un cadou pentru el să-și împărtășească muzica cu oamenii din toată lumea, de care se va bucura și la care promite să răspundă.

"Nu m-am gândit să fac ceva special, am ales să îmi cânt noua piesă pentru prima datã fix de ziua mea, ca un cadou, un altfel de mesaj și o stare de bine pe care vreau să le transmit într-o perioadă dificilă, în care pandemia nu ne lasă să ne întâlnim face to face la concerte, să petrecem, să ne bucurăm. Dacă muzica mea place, dacă piesa asta ajunge peste tot, dacă bucură suflete, e cel mai frumos cadou pe care il pot avea", spune Tudor.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Fly Project a lansat "Bipolar", o piesă ce vorbește despre un carusel de sentimente - AUDIO

Fly Project le prezintă fanilor un nou single. "Bipolar" este o piesă plină de energie, cu un mesaj puternic. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Fly Project - Bipolar
Artwork Fly Project - Bipolar │ FOTO: captură YouTube

"Bipolar", produsă de Tudor Ionescu și echipa United States Of Music, studioul deținut de artist, este lansată astăzi, simultan în toată lumea, pe toate platformele de streaming și magazinele muzicale. "Bipolar" este un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente. Piesa te motivează să iei lucrurile așa cum sunt, să cauți soluții și să te bucuri de viață pe un ritm de reggaeton.

Muzica Fly Project este permanent în toate cluburile din lumea întreagă, strânge sute de milioane de vizualizări și zeci de mii de oameni împreună, la concerte. Tudor Ionescu a decis să lanseze și o piesă cu un mesaj puternic, care dă speranță și bucurie celor care le-au pierdut, din orice motiv.

"Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el.. despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers, în care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi. Întotdeauna însă există o soluție, o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva, poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi ", a declarat Tudor Ionescu.

Anul trecut, Fly Project a lansat "En Vogue", piesă ce a ajuns numărul 1 în topurile radio din mai multe țări din Asia și Europa, urcând în stream-uri și vizualizări. "Toca Toca", una dintre cele mai cunoscute piese Fly Project, a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări și a făcut ocolul globului prin cele mai tari cluburi și evenimente, fiind pe buzele tuturor și astăzi.

AUDIO: Fly Project - Bipolar

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31