Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Fly Project feat. Andra - Butterfly

Fly Project a colaborat cu Andra pentru noul single ”Butterfly”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, în care apare cunoscutul actor american Edi Gathegi.

După colaborarea de succes a Andrei cu Fly Records pentru piesa "Why", băieții de la Fly Project i-au propus artistei un nou proiect: înregistrarea single-ului ”Butterfly”.

"Noi aveam piesa "Butterfly" în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, așa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat și așa a fost", a declarat Tudor.

"Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi și îi apreciez mult pentru talentul și ambitia lor. Sunt pusă pe treabă: după piesa "Butterfly", abia aștept să lansez noul meu single", a mărturisit Andra.

Videoclipul poartă semnătura regizorului Alex Ceaușu, care și-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy și expresiv, într-un cadru original american. Personajele principale sunt interpretate de Edi Gathegi, actor cunoscut în România pentru seria ”Twilight”, rolul principal negativ în serialul The Blacklist și aparițiile din seriale ca ”StartUp”, ”Redemption”, ”Pimp”, ”Ravens Watch” sau ”Monumental”, iubita lui din clip fiind Adriana Marinescu, model în America și fostă dansatoare Fly Project. Cei doi au acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a filma acest videoclip, legându-i o prietenie strânsă cu băieții de la Fly Project și plăcându-le foarte mult atât piesa, cât și ideea scenariului.

Prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul băietilor de la Fly Project, a obținut în mai puțin de o lună peste 23 de milioane de vizualizări. Mai mult decât atât, piesa"Why" este deja ascultată pe radiourile din Europa și America Latină.

Citește mai multe despre AndraFly Project
Videoclipuri cu AndraFly Project
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE