Urmărește-ne în Social Media

Fly Project feat. Andra - Butterfly

Fly Project a colaborat cu Andra pentru noul single ”Butterfly”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, în care apare cunoscutul actor american Edi Gathegi.

După colaborarea de succes a Andrei cu Fly Records pentru piesa "Why", băieții de la Fly Project i-au propus artistei un nou proiect: înregistrarea single-ului ”Butterfly”.

"Noi aveam piesa "Butterfly" în studio, era hotărât faptul că va fi următorul single Fly Project, așa că i-am propus Andrei să fie vocea pe care o căutam pentru ca piesa să fie exact cum ne-am imaginat și așa a fost", a declarat Tudor.

"Am fost foarte încântată de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a plăcut piesa, îmi place să lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi și îi apreciez mult pentru talentul și ambitia lor. Sunt pusă pe treabă: după piesa "Butterfly", abia aștept să lansez noul meu single", a mărturisit Andra.

Videoclipul poartă semnătura regizorului Alex Ceaușu, care și-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy și expresiv, într-un cadru original american. Personajele principale sunt interpretate de Edi Gathegi, actor cunoscut în România pentru seria ”Twilight”, rolul principal negativ în serialul The Blacklist și aparițiile din seriale ca ”StartUp”, ”Redemption”, ”Pimp”, ”Ravens Watch” sau ”Monumental”, iubita lui din clip fiind Adriana Marinescu, model în America și fostă dansatoare Fly Project. Cei doi au acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a filma acest videoclip, legându-i o prietenie strânsă cu băieții de la Fly Project și plăcându-le foarte mult atât piesa, cât și ideea scenariului.

Prima colaborare a Andrei cu Fly Records, studioul băietilor de la Fly Project, a obținut în mai puțin de o lună peste 23 de milioane de vizualizări. Mai mult decât atât, piesa"Why" este deja ascultată pe radiourile din Europa și America Latină.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Andra revine la Sala Palatului cu spectacolul-concert "Tradițional"

Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească. Spectacolul-eveniment "Tradițional" va avea loc la Sala Palatului din București pe 27 septembrie. Mai multe detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Andra - "Aievea" la Sala Palatului pe 23 februarie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Concertul "Tradițional" înseamnă 2 ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop. O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

"De când așteptam să vă dau această veste! Sper că va fi o experiență de neuitat pentru voi! Muzică traditional românească, emoție, dans, invitați surpriză, totul gândit pentru voi!", a transmis Andra.

Cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei de la Sala Palatului s-au ținut cu casă închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Andra a colaborat cu 3 Sud Est pentru single-ul "Jumătatea mea mai bună", una dintre cele mai ascultate piese din 2021, care a adunat peste 70 milioane de vizualizări pe YouTube, și care a ocupat primul loc în topul celor mai difuzate melodii din România numeroase săptămâni la rând. Tot în 2021, Andra a lansat de ziua ei, pe 23 august, piesa de suflet - "Timpul". În urmă cu câteva luni, artista a lansat alături de Smiley melodia "Doar vina ta".

Prețuri bilete Andra - Tradițional la Sala Palatului

Biletele se găsesc online, la prețuri pornind de la 99 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziție, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED