Urmărește-ne în Social Media

Fluturi Pe Asfalt - Nu crezi că pot?

Trupa de post-rock Fluturi Pe Asfalt a lansat videoclipul noului single ”Nu crezi că pot?”. Melodia este extrasă de pe albumul "Munți sub Mări", cel de-al doilea disc din cariera formației.

După single-ul "Fără Legătură", lansat în februarie, Fluturi Pe Asfalt continuă promovarea albumului "Munți sub Mări" cu piesa ”Nu crezi că pot?”. Single-ul este acompaniat de un videoclip ce prezintă imagini din zona rurală a României.

Albumul  ”Munți sub Mări” a fost lansat în martie 2016, la puțin peste 3 ani de la albumul de debut ”Reconstituire”.  Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015, alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar care mențin, totodată, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.

Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.

Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)

Fluturi pe Asfalt - Munți sub Mări (copertă album)

Trupa Fluturi Pe Asfalt și-a început activitatea în 2009, în Cluj-Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut „Reconstituire” (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

PUBLICITATE
Comentarii