Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Fluturi Pe Asfalt - Fără Legătură

Trupa Fluturi Pe Asfalt a lansat videoclipul noului single „Fără Legătură”. Acesta este primul videoclip oficial din istoria de 5 ani a formației.

Imaginile din videoclipul ”Fără Legătură” surprind perioada în care a fost înregistrat noul album, dar și cadre din ultimul concert susținut în 2015. Vizualul a fost filmat de Eugen Maleș, Vlad Vârtosu (Pinholes) și Claudia Negrilă și editat de Eugen Maleș.

Trupa Fluturi Pe Asfalt și-a început activitatea în 2009, în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

În 2016, Fluturi Pe Asfalt va reveni cu un nou material discografic, prima piesă dezvăluită de pe acest album fiind ”Fără Legătură”. Discul a fost înregistrat în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2015, împreună cu Vladimir Ivanov (BlueCat Studio, Pinholes) în Studioul de Bază din Iași. Noul album va fi lansat în București pe 22 Martie (Control Club) și în Cluj Napoca pe 25 Martie (Urania Palace, cu invitați speciali Flesh Rodeo).

Citește mai multe despre Fluturi Pe Asfalt
Videoclipuri cu Fluturi Pe Asfalt
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE