Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: floWmo - My beat

floWmo, un nou proiect muzical în România, lansează primul single - ”My beat”. Melodia este însoțită de un videoclip plin de acțiune.

floWmo este un nou proiect muzical inedit cu un sound acustic aparte, o combinație de pop, dance și minimal pop cu influențe retro. Primul single, “My beat”, este însoțit de un videoclip în regia lui SAN (Anton San) și prezintă povestea unui copil care și-a urmat visul de a face muzică.

Înainte de lansarea oficială a piesei, artiști precum Amna, Liviu Teodorescu sau Adda s-au arătat impresionați de proiectul floWmo; scurte videoclipuri cu reacția acestora au fost publicate pe pagina oficială de Facebook a trupei.

"Nu știm ce gen muzical este. E greu să îl încadram undeva. Noi îi spunem <genul floWmo>pentru că e... natural - te trece prin toate stările într-un mod minimalist și complex, în același timp."

floWmo este format din doi artiști, producători și songwriteri români de succes, care au compus piese number one și top 10 în topurile radiourilor de la noi din țară. Cei doi băieți floWmo au experiență internațională - au avut sesiuni în SUA, Londra și Suedia, lucrând cu compozitori care au scris pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls.

"Iubim muzica. Și am pus în floWmo tot sufletul nostru și toată energia noastră bună pentru oamenii care ne ascultă. floWmo e mai mult decât muzica - floWmo e o stare, e un vibe, iar #MyBeat este o piesă care îți arată că doar de tine depinde să îți îndeplinești visurile. La proiectul floWmo lucrăm de aproape 2 ani și, în timp ce lansăm acum primul single, pregătim deja primul album."

Citește mai multe despre floWmo
Videoclipuri cu floWmo
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE