Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: floWmo - Eyes don't lie

După single-ul de debut "My Beat", care a stârnit reacții în industrie înainte de lansare și a primit un feedback foarte pozitiv din partea publicului, cei doi artișți floWmo revin cu o piesă fresh, "Eyes Don't Lie". Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
Urmărește-ne pe

Ochii unei persoane îți transmit adevărul sau de fapt te păcălesc? Piesa și videoclipul "Eyes Don't Lie" ne arată că poate există un twist al expresiei "ochii nu mint".

"Piesa vorbește despre momentul în care descoperim o altă versiune a persoanei pe care o iubim, o parte ascunsă atât de mult timp, încât ne mirăm cum de nu am decodat-o, cum de nimic nu a dat de gol adevărata față a persoanei din fața noastră. Se întâmplă des asta, mai ales atunci când te îndrăgosteșți orbește. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că ne putem da seama de multe privind un om în ochi. Dar ce te faci atunci când până și ochii se pricep la minciună și îți dai seama doar atunci când este prea târziu? <Eyes Don't Lie> pune povestea asta pe note muzicale și descrie sentimentul dulce-amărui pe care îl ai atunci când iubești o persoană toxică.", declară floWmo.

"Eyes Don't Lie" are sound-ul floWmo - o combinație de pop, dance, minimal pop, retro și acustic, care te cucerește din prima ascultare. Dropul piesei are o notă copilăroasă și nebună, care concluzionează perfect starea pe care ți-o dă o astfel de poveste de iubire - te înnebunește, dar îți place. Videoclipul, regizat de SAN, exprimă în imagini boeme personajul dual despre care vorbește "Eyes Don't Lie".

Proiectul floWmo este format din doi artișți, producători și compozitori români de succes, care au produs și compus piese number one și top 10 în clasamentele radiourilor de la noi din tară. Cei doi artiști floWmo au și experiență internațională, au avut sesiuni în SUA, Londra și Suedia, lucrând cu songwriteri care au compus pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls. Artiștii lucrează la primul album, care va include atât single-ul de debut, cât și cel mai nou single - "Eyes Don't Lie".

Începând de astăzi, piesa "Eyes Don't Lie" poate fi ascultată pe toate platformele digitale de streaming audio.

Citește mai multe despre floWmo
Videoclipuri cu floWmo
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE