Urmărește-ne în Social Media

Florin Ristei - Timpul vindecă totul

Florin Ristei revine în atenția ascultătorilor cu o piesă sensibilă, intitulată "Timpul vindecă totul". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Timpul vindecă totul" a fost compusă de Alexandru Pelin și Vlad Lucan. Plină de emoție și melancolie, piesa oferă un sfat prietenesc: "Timpul vindecă totul / Dar nu e ușor, nu".

Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Kobzzon. Încărcat de metafore și simboluri, materialul video pune în imagini mesajul piesei.

Florin Ristei este recunoscut pentru personalitatea sa energică și talentul său muzical remarcabil. Câștigător al concursului de talente "X Factor" România, solist în trupa Amici și prezentator al unor emisiuni de televiziune de succes, Florin Ristei a devenit un artist iubit de public și a reușit să se impună pe scena muzicală românească prin numeroase hit-uri și colaborări.

De-a lungul carierei sale, Florin Ristei a lansat numeroase single-uri de succes și a colaborat cu artiști de marcă, inclusiv Vescan ("Las-o..." cu 49 de milioane de vizualizări), Andra ("Între noi nu mai e nimic" cu 21 de milioane de vizualizări) și What's UP ("Facem ce vrem" cu 2,5 milioane de vizualizări). Muzica sa captivează constant audiența, acumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și pe platformele de streaming, stabilindu-l ca unul dintre cei mai iubiți și urmăriți artiști din România.

Pe lângă cariera sa muzicală, Florin Ristei și-a lăsat amprenta și în lumea televiziunii. El a devenit un favorit al fanilor în reality-show-ul competițional "Asia Express", unde a participat în al treilea sezon. În prezent, poate fi văzut ca prezentator la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" de pe Antena 1.

În urmă cu câteva luni, Florin Ristei le-a prezentat ascultătorilor "Aripile", o piesă ce transmite un mesaj de toleranță, acceptare și unitate în fața discriminării.

PUBLICITATE
Comentarii