Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Florin Iordache - Just Listen

Florin Iordache, solistul trupei Avenue, a lansat videoclipul noului single "Just listen". Piesa este compusă de artist.

"”Just Listen” exprimă stadiile prin care trece o relație de iubire. Descrie momentele în care lumea ta devine mult mai frumoasă prin apariția unei singure persoane, dar și modul în care toată frumusețea dispare cu primele certuri și lupta de a repara ce am stricat. E dorința acută de a fi ascultați în loc de a fi judecați", declară Florin Iordache.

Single-ul este compus de Florin, pentru mix și master colaborând cu Gabriel Baruta și Cristian Vargas. Videoclipul este regizat de Marian Nica.

"”Just Listen” e un produs direct al iubirii, dar aceea pentru care a fost creată nu a auzit-o. A plecat înainte să o asculte, dar nu se știe niciodată cum printr-un share ajunge și la ea, sau pornește un post de radio în timp ce piesa rulează...", adaugă artistul.

Florin Iordache este un artist cu sute de concerte la activ, dar și multe colaborări inedite. A facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu direcția 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. În 2015 a lansat single-ul "Zâmbește", o piesă pozitivă și motivațională, care are peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2015 a lansat proiectul YorGa și primele două single-uri – “Strop de fericire” și "After Party", în colaborare cu Brighi. YorGa este un proiect EDM început anul trecut, cu un sound fresh și diverse influențe muzicale, printre care deep house, pop, electro, funk.

Citește mai multe despre Florin Iordache
Videoclipuri cu Florin Iordache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE