Urmărește-ne în Social Media

florianrus x JO - Dacă m-ai iubit cândva

Florian Rus și JO se lasă cuprinși de melancolie în noul videoclip al piesei ”Dacă m-ai iubit cândva”. Cei doi artiști cântă despre amintirea unei iubiri trăite fără rezerve, ce rămâne puternică chiar și după încheierea relației.

Versurile piesei "Dacă m-ai iubit cândva" au fost scrise de Florian Rus, iar muzica a fost compusă de Florian Rus, Șerban Cazan, Bogdan Todor, Gabriel Stănoiu. Producția a fost realizată de Șerban Cazan, iar videoclipul poartă semnătura NGM Creative.

 "La fel cum îți lași bucăți de inimă în locurile în care-ți faci amintiri, la fel cred că părți din inima ta rămân la oamenii dragi sufletului tău. Și viceversa. "Dacă m-ai iubit candva" vorbește de responsabilitatea în plus pe care o ai o dată cu acest schimb", a declarat Florian Rus.

"...o iubire adevărată implică foarte multe lucruri incredibile, dar ele dor cu atât mai mult când încep să îți lipsească. Când ne iubim, ne este bine, când nu...scriem piese..", adaugă JO.

Florian Rus este unul din cei mai apreciați songwriteri în România. Debutul său pe marile ecran a fost la "Vocea României". În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – "Străzile din București". Piesa "Pură ficțiune" s-a bucurat și ea de succes, în topurile radiourilor locale fiind de două săptămâni pe locul întâi în clasamentul celor mai difuzate melodii din țară.

JO este una din cele mai iubite artiste din România datorită prezenței și vocii sale puternice. JO se mândrește cu un portofoliu impresionant de piese lansate care au ajuns hit, printre care "Lacrimile", "Caută-mă", "Cu un picior în rai", "Cu inima", "Până vara viitoare", "Adio" și "Iubirea mea". La începutul anului a lansat împreună cu Juno hitul "Mă mai ia", urmat de alte piese ascultate precum "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară".

PUBLICITATE
Comentarii