Urmărește-ne în Social Media

florianrus - Unul fără altul

florianrus a lansat "Unul fără altul", o piesă care vorbește despre legătura puternică dintre doi oameni. Videoclip disponibil în articol.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Maria Voiculescu și Achi (Petre Octavian Ioachim), care s-a ocupat și de partea de producție. Creditele pentru videoclipul oficial merg către David Mogan - DOP și Jimachez - edit.

"<<Unul fără altul>> vorbește despre legătura profundă dintre doi oameni, despre momentele grele trecute împreună și despre imposibilitatea unuia fără celălalt. Unele iubiri ating înălțimi care dau sens și creează dependență. Unele iubiri nu se termină niciodată", a declarat florianrus.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele lui florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină", "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și "Până îmbătrânim", colaborarea cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa "Dududum" alături de ANTONIA, dar și "Până atunci", "Ultima decizie" și "O fată după ce s-a despărțit".

Comentarii