Urmărește-ne în Social Media

florianrus - Ultima decizie

florianrus a lansat "Ultima decizie", un pansament muzical pentru iubirile trecute. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Ultima decizie" a fost compusă de florianrus și DOMINO, care s-a ocupat și de producție. Videoclipul care însoțește melodia a fost realizat de Ioana M Stan.

"Cred că într-o anumită măsură s-a normalizat, din păcate, ca doi oameni care s-au iubit și au împărțit clipa să-și dorească nefericirea unul altuia odată ce relația ia sfârșit. Cred că în orice circumstanță contrariul e mult mai sănătos. Să-i dorești celuilalt să-și găsească fericirea, chiar dacă tu însuți nu ai făcut-o, încă, mi se pare a fi singura vindecare. Despre asta e vorba și în <<Ultima decizie>>. Chiar dacă poate am fost unul pentru altul o decizie proastă, trebuie să avem puterea să ne dorim tot binele, chiar dacă binele nu ne mai include", a declarat florianrus.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase cântărețe, printre care AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele lui florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost pe locul 1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină", "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa alături de JO și "Până îmbătrânim", colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, artistul a lansat piesa "Dududum" alături de Antonia și "Până atunci".

Comentarii