Urmărește-ne în Social Media

florianrus - O fată după ce s-a despărțit

florianrus a lansat "O fată după ce s-a despărțit", o piesă ce vorbește despre căutarea de sine și transformarea după o despărțire dureroasă. Videoclip disponibil în articol.

"O fată după ce s-a despărțit" se desfășoară în jurul personajului feminin, iar florianrus își asumă rolul de povestitor, oferind publicului o privire intimă în lumea complexă a fetei după destrămarea relației.

Versurile piesei au fost scrise de Florian Rus, muzica de Florian Rus, Mario Morar, Costel Domințeanu și Bianca Dragomir. Producția a fost realizată de Costel Domințeanu (DOMINO), Ștefan Ioniță și Mario Morar. Videoclipul a fost regizat de Ioana M Stan, cu DOP & color David Mogan și producție Loops Production.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și compozitori din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele semnate de florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină", "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și "Până îmbătrânim", colaborarea cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa "Dududum" alături de ANTONIA, foarte bine primită de fanii ambilor artiști, "Până atunci" și "Ultima decizie".

Comentarii