Urmărește-ne în Social Media

florianrus x JO - Dacă m-ai iubit cândva (Piano Session)

Florian Rus și JO duc emoția la superlativ cu o variantă live a piesei "Dacă m-ai iubit cândva". Te invităm să o asculți și tu.

"Dacă m-ai iubit cândva" este o baladă cântată de doi artiști cunoscuți pentru sensibilitatea cu care abordează piesele pe care le publică. Acum, piesa beneficiază de o variantă mai emoționantă, pusă în evidență de melodicitatea pianului.

"Dacă m-ai iubit cândva" a fost compusă de Florian Rus împreună cu Șerban Cazan, Bogdan Todor și Gabriel Stănoiu. Producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan.

Florian Rus este unul din cei mai apreciați compozitori din România. Debutul său pe marile ecran a fost la "Vocea României". În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – "Străzile din București". Piesa "Pură ficțiune" s-a bucurat și ea de succes, în topurile radiourilor locale fiind de două săptămâni pe locul întâi în clasamentul celor mai difuzate melodii din țară.

JO este una din cele mai iubite artiste din România datorită prezenței și vocii sale puternice. JO se mândrește cu un portofoliu impresionant de piese lansate care au ajuns hit, printre care "Lacrimile", "Caută-mă", "Cu un picior în rai", "Cu inima", "Până vara viitoare", "Adio" și "Iubirea mea". La începutul anului a lansat împreună cu Juno hitul "Mă mai ia", urmat de alte piese ascultate precum "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară".

PUBLICITATE
Comentarii