Urmărește-ne în Social Media

florianrus - Încet

florianrus le-a pregătit fanilor o melodie sensibilă, despre acea persoană potrivită venită la momentul nepotrivit. "Încet" este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După lansarea EP-ului "Flacăra mea geamănă", care cuprinde și o colaborare cu Nicole Cherry, Florian Rus lansează piesa pe care o vom avea pe repeat întreaga toamnă - "Încet". Versurile piesei vor să oprească timpul în loc pentru acea iubire pe care nu o vei uita toată viața. "Încet" a fost scrisă și compusă de Florian Rus, Achi și Bogdan Todor, iar de producția piesei s-a ocupat Achi.

"E ciudat cum un străin poate ajunge cea mai importantă persoană din viața ta, dar și invers. Și e greu să accepți asta. Atunci cred că ne agățăm de orice speranță, tot ce ne înconjoară devine un semn că de fapt eram meniți să fim împreună. <<Încet>> e pentru toți visătorii care cred în continuare în povestea lor de iubire", a declarat florianrus.

Piesa este lansată alături de un videoclip cinematic. Acesta a fost regizat chiar de Florian Rus, alături de Ioana Stan, DOP fiind David Mogan, iar producția a fost asigurată de Loops Production. Videoclipul piesei este inspirat din filmele "Closer" și "Lost in translation", pe baza cărora este stabilită atmosfera nostalgică lăsată în urma unui eșec în dragoste. În prim-plan se află cei doi actori principali, Florian Rus și Elena Manu, care interpretează acea poveste despre care te întrebi mereu "Cum ar fi fost dacă...?".

Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". La sfârșitul anului 2021, Florian a lansat alături de JO piesa "Dacă m-ai iubit cândva", care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single "Partea mea de vină" se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

PUBLICITATE
Comentarii