Urmărește-ne în Social Media

florianrus - Încet (Acoustic Version)

Florian Rus lansează o versiune acustică a celui mai recent single - "Încet". Partitura muzicală este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Florian Rus duce emoțiile la un alt nivel cu noua variantă a piesei "Încet". Muzicianul a ales să lanseze o versiune acustică, ce reușește să transmită mult mai profund mesajul sensibil al melodiei. "Încet" a fost scrisă și compusă de Florian Rus, Achi și Bogdan Todor, iar de producția piesei s-a ocupat Achi.

"E ciudat cum un străin poate ajunge cea mai importantă persoană din viața ta, dar și invers. Și e greu să accepți asta. Atunci cred că ne agățăm de orice speranță, tot ce ne înconjoară devine un semn că de fapt eram meniți să fim împreună. <<Încet>> e pentru toți visătorii care cred în continuare în povestea lor de iubire", a declarat florianrus.

Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". La sfârșitul anului 2021, Florian a lansat alături de JO piesa "Dacă m-ai iubit cândva", care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single "Partea mea de vină" se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

Comentarii