Urmărește-ne în Social Media

Florian Rus - Pură ficțiune

După o perioadă de creație în studio, Florian Rus a pregătit o nouă piesă mult așteptată de public, o poveste în versuri, plină de emoție. "Pură ficțiune" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Florian Rus și Bogdan Todor, "Pură ficțiune" portretizează povești pe care mulți dintre noi nu le-am trăit, dar pe care ne-am fi dorit să le consumăm din plin. Nostalgia și sentimentele transmise de versurile melodiei sunt redate perfect prin cadrele videoclipului, regizat de Isabella Szanto.

"După o perioadă în care am trăit cu toții parcă într-un film de ficțiune, am decis că e timpul să iasă la lumină o piesă la care țin foarte mult. <<Pură ficțiune>> e o poveste în care unii din noi ne putem regăsi amintirile cât se poate de reale sau cel puțin e probabil să empatizăm cu personajele și povestea lor. Scrisă împreună cu Bogdan Todor și produsă alături de Costi Dominteanu, <<Pură ficțiune>> sper să vă poarte cu nostalgie în timp și să vă facă să vă fie dor de vremuri pe care, poate, nici nu le-ați trăit", a spus Florian Rus.

Florian Rus este unul dintre cei mai talentați artiști și compozitori români. După debutul din 2017 cu single-urile "Cât încă ne iubim" și "Cel mai lung drum", Florian a simțit nevoia de a se concentra pe munca din studio. Au urmat doi ani prolifici în care a compus pentru artiști precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Shift.

Anul 2019 l-a readus pe Florian în lumina reflectoarelor cu single-ul "Străzile din București". Lansată în colaborare cu Mira, piesa a reușit să ajungă în 24h pe locul 1 în Trending și a depășit șase milioane de vizualizări în prima lună de la lansare. Printre cele mai recente colaborări ale lui Florian se numără "Sunetul meu preferat" (feat. Sore), "Singura Greșeală" (feat. Ioana Ignat) și "Regrete" (feat. AMI).

PUBLICITATE
Comentarii