Urmărește-ne în Social Media

Florian Rus - Doar o stare

Florian Rus a revenit cu o nouă piesă, și continuă seria lansărilor din The Session by Global Records. "Doar o stare" este o notă pozitivă într-un decembrie friguros, un pansament pentru perioadele dificile. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Versurile au fost compuse de către Florian Rus și Bogdan Tudor, muzica de Florian Rus, Bogdan Tudor și Alexandru Turcu, iar de producția piesei s-a ocupat Alexandru Turcu. Videoclipul este regizat și produs de Kobzzon Visuals.

"<<Doar o stare>> e o îmbrățișare pentru toate momentele dificile care par că o să dureze o viață, pentru toate furtunile emoționale care ne vizitează. E un reminder că totul este trecător" a declarat Florian Rus.

Noua ediție "The Session" înseamnă piesă plus videoclip, din partea celor mai căutați artiști din România. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales sa le pună într-o lumină aparte.

Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. Debutul său pe marile ecrane a fost la "Vocea României". În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". La fel si piesa "Pură ficțiune" s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind în topul celor mai difuzate piese din țară. Ultima lansare alături de JO - "Dacă m-ai iubit cândva" - se bucură de succes pe radiourile locale și în inimile ascultătorilor.

Comentarii