Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Videoclip oficial: Florian Rus - Cu dorul meu de tine

Florian Rus a lansat "Cu dorul meu de tine", o piesă ce vorbește despre semnele lăsate de o iubire ce s-a încheiat. Melodia beneficiază de un videoclip realizat de NGM Creative, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

"Cu dorul meu de tine" a fost compusă de Florian Rus, Vlad Lucan și Petre Octavian Ioachim, iar versurile poartă semnătura lui Florian. Videoclipul, regizat de Alexandru Mureșan, sub umbrela NGM Creative, pune perfect în imagini mesajul melodiei. Se pot observa momentele dificile care apar într-o relație, certurile, diferențele dintre parteneri și pierderea interesului în fructificarea iubirii. Rămâne viu dorul de persoana de care ne-am îndrăgostit, dorul de clipele fericite, dor care mângâie, dar, în același timp, care sfâșie cu putere.

Florian Rus este unul dintre cei mai în vogă artiști și compozitori. La participarea din 2014 la Vocea României a reușit să atragă atenția celor 4 jurați, alegându-l în cele din urmă pe Marius Moga, cu care ulterior a și început colaborarea în calitate de compozitor.

După debutul ca artist în anul 2017 cu single-urile "Cât încă ne iubim" și "Cel mai lung drum", Florian a simțit nevoia de a se concentra pe munca din studio. Au urmat doi ani prolifici în care a compus pentru artiști precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Shift.

Anul 2019 l-a readus pe Florian în lumina reflectoarelor cu single-ul "Străzile din București". Lansată în colaborare cu Mira, piesa a reușit să ajungă în 24h pe locul 1 în Trending și a depășit 6 milioane de vizualizări în prima lună de la lansare. Este una dintre cele mai fredonate și ascultate melodii, ce se poate auzi pe aproape toate posturile de radio autohtone. Printre cele mai recente colaborări ale lui Florian se numără "Sunetul meu preferat" (feat. Sore) și "Singura Greșeală" (feat. Ioana Ignat).

Citește mai multe despre Florian Rus
Videoclipuri cu Florian Rus
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE