Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Five Finger Death Punch - I Apologize

Five Finger Death Punch a lansat videoclipul single-ului, „I Apologize”. Noua piesă ne amintește de marile nume ale rock-ului și ne vorbește despre lupta cu proprii demoni.

Piesa este extrasă de pe al șaselea album de studio al trupei, „Got Your Six”. Videoclipul îl are ca protagonist pe solistul trupei, Ivan Moody. El se plimbă printr-un cimitir în care sunt înmormântați cei mai notabili artiști rock, de la Elvis Presley până la Kurt Cobain și de la Amy Winehouse până la Jimi Hendrix. Materialul video a fost filmat în cimitirul Angelus Rosedale din Los Angeles de către Nathan Cox.

„Videoclipul este o metaforă sumbră care vorbește de la sine. Nu cred că avem nevoie de o anumită narație pentru a o explica sau pentru a-i accentua impactul. Aproape orice persoană știe cum te simți când te chinui cu o anumită dependență. Este real pentru oricine. Am pierdut oameni excepționali, oameni talentați pe care am crezut că îi cunoaștem mai bine. Indiferent de cât sprijin oferi, până la urmă depinde de fiecare cum face față propriilor demoni.”, declară trupa

„I Apologize” este al patrulea single extras de pe albumul „Got Your Six”, care s-a poziționat pe locuri fruntașe la lansare, în septembrie 2015. Momentan, trupa lucrează la un nou album care va fi lansat în 2017.

Five Finger Death Punch este o trupă de heavy metal din Las Vegas, Nevada. Aceasta s-a format în 2005. Numele este derivat de la o mișcare ficțională de arte marțiale din filmul din 2003, Kill Bill. În prezent, trupa este formată din  Zoltan Bathory (chitară), Jeremy Spencer (tobe), Ivan Moody (vocal), Jason Hook (chitară) și Chris Kael (bas).

Citește mai multe despre Five Finger Death Punch
Videoclipuri cu Five Finger Death Punch
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE