Urmărește-ne în Social Media

FiRMA - Perdea de Fum

FiRMA a lansat piesa "Perdea de Fum", extrasă de pe albumul "Deșteptarea Primăverii". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Perdea de Fum" a fost compusă de Daniel "Rocca" Stoicea și face parte din playlist-ul piesei de teatru "Deșteptarea Primăverii", în regia lui Vlad Cristache. Melodia este acompaniată de un videoclip în care sunt prezentate diverse cadre, de la peisaje spectaculoase, la dansatori și personaje interesante.

"Deșteptarea primăverii" este un poem teatral rock după piesa lui Frank Wedekind, cu muzică și versuri originale compuse de Daniel "Rocca" și live act, full electric, FiRMA. Spectacolul de teatru este o dramă satirică centrată pe conflictul dintre generații și contradicțiile interioare specifice vârstei adolescentine.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

FiRMA înseamnă Daniel "Rocca" Stoicea (voce, chitară, pian), Sorin Erhan (bass, chitară acustică), Adrian Coman (chitară, chitară solo), Dani Radu (chitară), "Barbuță" Constantin Bărbășelu (tobe, percuție).

Comentarii