Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: FiRMA - Drumul spre Paradis

FiRMA a lansat videoclipul noului single ”Drumul spre Paradis”. Filmat cu telefonul, clipul este realizat de solistul trupei, Daniel Rocca.

Drumul spre Paradis” este prezentat publicului printr-un videoclip ce pare la prima vedere simplist. El oferă în fapt prilejul pentru introspecție, având ca punct de plecare una dintre cugetările lui Blaise Pascal.

”L’immortalité de l’âme est une chose qui nous importe si fort, qui nous touche si profondément, qu’il faut avoir perdu tout sentiment pour être dans l’indifférence de savoir ce qui en est.” - Blaise Pascal

În traducere: ”Nemurirea sufletului este o chestiune care are o atât de mare influenţă asupra noastră şi care ne atinge atât de profund încât ar trebui să ne pierdem toată simţirea pentru a fi indiferenţi faţă de aceasta.”

Noul clip este regizat de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea, la fel ca "La Orbire", "Baby is Crying", "Două Suflete" și ”Prizonieri de război”.

FiRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ românesc, își făcea apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale. Lansat în 2003, discul de debut ”La Orbire”,  al cărui producător muzical este Rocca, avea să definească poziția trupei printr-un sound alternative rock cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop. După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA intră într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.

În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCÂNTECE”, disponibil online pentru FREE DOWNLOAD (vezi player mai jos). Turneul național, prilejuit de lansarea albumului ”Descântece. Vol.1”, va continua toamna aceasta, pentru a duce mai departe povestea vizuală a prizonierilor de război.

Citește mai multe despre Firma
Videoclipuri cu Firma
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE