Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: FiRMA - Două Suflete

Firma a lansat videoclipul noului single "Două Suflete". Prezentând în preambul ideea de ansamblu, schițată printr-un citat din James M. Barrie - ”God gave us memory so that we might have roses in december”, clipul regizat de Daniel ”Rocca” invită privitorul la introspecție.

Noul single Firma, ”Două suflete”, îmbină versurile seducătoare și deopotrivă meditative cu un sound dominat de influențe trip-hop și o linie de bas puternică, ce creează atmosfera și cadrul vizual perfect pentru o poveste de dragoste, un descântec al regăsirii de sine prin sufletul pereche.

Clipul piesei ”Două Suflete”, regizat chiar de Daniel ”Rocca” Stoicea, solistul trupei, propune o abordare cinematografică. Tehnica ilustării video ”poveste în poveste” introduce privitorul într-un orășel medieval italian și face salturi secvențiale spre un prezent al introspecției și al amintirilor. Linia sonoră devine liantul dintre cele două lumi, iar motivul trandafirului transcende ideea de timp și spațiu.

Povestea ”Două Suflete” se va continua vizual în clipul piesei ”Gradina Morții”, un material video complementar ce anunță deznodământul.

Albumul de debut al trupei FIRMA, "La Orbire", a apărut pe piață în 2003, într-o perioadă de pionerat a rockului alternativ românesc. Clipurile pieselor "La Orbire", "Nimeni" și "Important" au lansat o provocare industriei muzicale de la acea vreme și au pus în evidență o perspectivă cinematografică specifică trupei FIRMA. Materialele lor video au ajuns în heavy-rotation pe posturile televiziunilor naționale ( ATOMIC TV, MTV, TVR), cu preluare pe VH1 și MTV Europe.

FIRMA a fost prima trupă românească invitată să participe și să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, fiind și prima trupă autohtonă nominalizată la o secțiune internațională – „New Sounds of Europe”, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria „Best Romanian Act” și „Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.

Citește mai multe despre Firma
Videoclipuri cu Firma
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE