Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: FiRMA - Doar Nebunii Iubesc

FiRMA a lansat videoclipul variantei acustice a piesei "Doar Nebunii Iubesc". Melodia este bonus track pe albumul "Descântece Vol II".

Muzica și versurile piesei "Doar Nebunii Iubesc" sunt semnate Daniel "Rocca" Stoicea, tot el ocupându-se și de regia videoclipului. Vizualul îi surprinde pe membrii trupei, "nebunii" care știu "ieșirea din labirint". Imaginile ce se derulează sunt alb-negru și formează o poveste laolaltă cu versurile melodiei.

Perspectiva vizuală scindată, totuși unitară, încărcată de semnificații, continuă în aceeași manieră artistică de prezentare a des(cântecelor) de până acum.

În videoclip, alături de componenții trupei FiRMA, apare modelul Corina Sucarov.

Albumul "Descântece Vol II" a fost lansat pe 19 mai 2017, în cadrul unui concert ce a avut loc în Club Control.

Tracklist "Descântece Vol II"

  1. Inimile sunt Lumini
  2. Spre Orizont
  3. Tot Ce Va Fi
  4. Fiul Rătăcitor
  5. Respiră
  6. Văduva Neagră
  7. K de Obicei
  8. Doar Nebunii Iubesc
  9. Descântecul Lumii (ft Brahms)

Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ("New Sounds of Europe") și invitată la gala MTV European Music Awards în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

FiRMA înseamnă Daniel "Rocca" Stoicea (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bass, chitară acustică), Adrian Coman (chitară, chitară solo), "Barbuță" Constantin Bărbășelu (tobe, percuție).

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Firma
Videoclipuri cu Firma
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE