Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: FINNEAS - What They'll Say About Us

Finneas O'Connell, fratele lui Billie Eilish, a lansat un nou single intitulat "What They'll Say About Us". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Lansarea noului single vine după ce luna trecută FINNEAS le-a prezentat fanilor ediția deluxe a albumului său de debut, "Blood Harmony". La fel ca majoritatea pieselor sale, și "What They'll Say About Us" este compusă de FINNEAS.

Melodia este însoțită de un videoclip regizat de Sam Bennett, alături de care FINNEAS a mai colaborat și în trecut și este realizat prin tehnica "one-take".

Muzicianul a dezvăluit faptul că această piesă este dedicată tuturor celor care se simt copleșiți de acest an. Fie că este vorba de coronavirus sau de problema rasismului din America, muzicianul speră ca noua sa piesă să mai ungă sufletele oamenilor.

În afara melodiilor sale solo, O'Connell a lucrat la mai multe piese lansate de-a lungul anului 2020. Printre acestea se numără piese interpretate de Halsey, Bruno Mars, Tove Lo și Celeste. Muzicianul a continuat să lucreze și cu sora sa, Billie Eilish. Cei doi au lansat "No Time To Die" în februarie, care servește ca piesă tematică pentru viitorul film cu același nume din seria James Bond.

Citește mai multe despre FINNEAS
Videoclipuri cu FINNEAS
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE