Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - Love is Pain

FINNEAS a lansat piesa cu cea mai mare încărcătură emoțională din repertoriul său. Extrasă de pe albumul "Optimist", piesa "Love is Pain" oferă o perspectivă dramatizată a atașamentului.

"Piesa este despre cât de dureroasă și sfâșietoare e iubirea. Am vrut să scriu o piesă despre o relație adultă. Cu cât iubești mai mult o persoană, cu atât devine mai ușor pentru ea să te rănească", a explicat Finneas.

Videoclipul piesei "Love is Pain" este lansat în aceeași zi cu albumul "Optimist", discul de debut al artistului. Materialul este disponibil pe majoritatea platformelor de streaming, Finneas dorindu-și ca cei care-l ascultă să se regăsească în trăirile surprinse în aceste piese.

"Speranța mea e ca un copil dintr-un loc oarecare să asculte acest album și să se gândească: <<Exact asta simt eu acum>>. Așa mi se întâmplă mie când ascult ceva ce-mi place. Personal, cu cât învăț mai mult, cu atât știu mai puțin. Așa că mă simt destul de norocos acum...și optimist în ce privește viitorul."

Tracklist "Optimist" - Finneas:

 1. A Concert Six Months From Now
 2. The Kids Are All Dying
 3. Happy Now?
 4. Only a Lifetime
 5. The ’90s
 6. Love Is Pain
 7. Peaches Etude
 8. Hurt Locker
 9. Medieval
 10. Someone Else’s Star
 11. Around My Neck
 12. What They’ll Say About Us
 13. How It Ends

În 2019, Finneas lansa EP-ul solo "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui EP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

Comentarii

Albume noi

Billie Eilish lansează albumul "Hit Me Hard and Soft"

Billie Eilish se pregătește să-și delecteze fanii cu o nouă serie de piese, adunate într-un album de studio. Materialul se numește "Hit Me Hard and Soft" și urmează să fie lansat pe 17 mai.

Publicat

pe

Billie Eilish la Premiile Oscar 2024
Billie Eilish la Premiile Oscar 2024 │ FOTO: captură YouTube / Billie Eilish

"Hit Me Hard and Soft" a fost scris de Billie Elilish împreună cu fratele și colaboratorul său, Finneas, care a și produs albumul. Pe lângă faptul că va fi disponibil pe toate platformele digitale, materialul va beneficia și de o lansare fizică, sub formă de casetă, CD și vinil, dar și articole de îmbrăcăminte cu noul album. Toate produsele sunt create din materiale 100% reciclabile.

Deși precomenzile sunt deja deschise, fanii artistei sunt nevoiți să aștepte până pe 17 mai pentru a asculta noile melodii. Eilish a spus că nu are de gând să lanseze niciun single pentru că "Hit Me Hard and Soft" este menit să fie ascultat de la început până la sfârșit ca un întreg.

"Hit Me Hard and Soft" marchează cel de-al treilea album al lui Eilish de până acum, după "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" (2019) și "Happier Than Ever" (2021). Anul trecut, cântăreața de 22 de ani a contribuit la coloana sonoră a filmului "Barbie" cu piesa "What Was I Made For?". A obținut premiul Oscar pentru "Cel mai bun cântec original", a doua oară când Eilish și fratele ei, Finneas, au câștigat la această categorie.

Citește în continuare