Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: FINNEAS - Let's Fall in Love for the Night

FINNEAS, fratele lui Billie Eilish, a lansat un nou videoclip. Piesa promovată se numește ”Let's Fall in Love for the Night” și îi poartă semnătura.

La doar 22 de ani, Finneas este un artist, compozitor și producător de succes. Publicul îl cunoaște grație colaborării cu sora sa, Billie Eillish, alături de care a câștigat anul acesta un premiul Grammy în categoria Album of the Year pentru "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Tânărul artist are în palmares și alte 4 premii Grammy, precum și alte colaborări, cu artiști precum Selena Gomez (pentru piesa "Lose You to Love Me") și Camila Cabello (pentru două piese de pe albumul "Romance".

Single-ul "Let's Fall in Love for the Night" este extras de pe albumul de debut solo al lui Finneas, "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui LP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

Citește mai multe despre FINNEAS
Videoclipuri cu FINNEAS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE