Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: FINNEAS - Let's Fall in Love for the Night

FINNEAS, fratele lui Billie Eilish, a lansat un nou videoclip. Piesa promovată se numește ”Let's Fall in Love for the Night” și îi poartă semnătura.

La doar 22 de ani, Finneas este un artist, compozitor și producător de succes. Publicul îl cunoaște grație colaborării cu sora sa, Billie Eillish, alături de care a câștigat anul acesta un premiul Grammy în categoria Album of the Year pentru "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Tânărul artist are în palmares și alte 4 premii Grammy, precum și alte colaborări, cu artiști precum Selena Gomez (pentru piesa "Lose You to Love Me") și Camila Cabello (pentru două piese de pe albumul "Romance".

Single-ul "Let's Fall in Love for the Night" este extras de pe albumul de debut solo al lui Finneas, "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui LP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

Citește mai multe despre FINNEAS
Videoclipuri cu FINNEAS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE