Urmărește-ne în Social Media

FINNEAS - A Little Closer (from Dear Evan Hansen Soundtrack)

FINNEAS creează o atmosferă intimă invitându-ne "A Little Closer", în lumea unui adolescent care suferă de anxietate socială. Melodia se regăsește pe coloana sonoră a filmului "Dear Evan Hansen".

Finneas pune în valoare căldura timbrului său într-un videoclip simplu, dar de efect, al piesei "A Little Closer". Inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dear Evan Hansen", melodia susține povestea personajului central, respectiv al adolescentului anxios, care se confruntă cu dificultăți în încercarea sa de a se integra într-un grup.

Pelicula regizată de Stephen Chbosky are la bază cartea lui Steven Levenson, având premiera pe 24 septembrie. "Dear Evan Hansen" a fost un succes și ca musical pe Broadway, fiind distins cu 6 premii Tony la cea de-a 71-a ediție a galei.

Soundtrack-ul filmului "Dear Evan Hansen, ce conține piesa "A Little Closer", include și alte nume sonore, precum Sam Smith și Carrie Underwood. Întreaga coloană sonoră este disponibilă pe majoritatea platformelor de streaming, fiind lansată în aceeași zi cu pelicula.

În paralel cu acest proiect cinematografic, Finneas pregătește și lansarea primului său album. Intitulat "Optimist", acesta va apărea pe piață pe 15 octombrie.

În 2019, Finneas lansa EP-ul solo "Blood Harmony". Materialul a fost lansat după încheierea  înregistrărilor pentru albumul surorii sale, Billie, de aici venind și ideea titlului acestui EP. Este "o expresie pentru sound-ul care se naște atunci când frații cântă împreună, acea legătură biologică".

PUBLICITATE
Comentarii