Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Fergie - Tension

Fergie continuă lansările de videoclipuri pentru piesele de pe albumul cel nou, "Double Dutchess". De această dată a debutat melodia "Tension", cu un clip care prezintă un grup de 3 fete care petrec la festivaluri de muzică.

Au trecut 11 ani de la primul album solo al solistei Black Eyed Peas, deci succesorul a fost mult aşteptat de către fanii săi. Am auzit de pe acest LP piesa "Hungry", o colaborare cu Rick Ross, dar şi "You Already Know", cu Nicky Minaj. Un clip hipnotic pentru piesa "Enchante" a apărut în această săptămână, cu supermodelul Kendall Jenner ca protagonistă. În "Tension" vedem o latură mai petrecăreaţă a lui Fergie.

Piesa începe cu un bas foarte catchy şi are un aer de ani 90, de muzică de party-uri în club. Cele 3 protagoniste trec de la un festival de muzică al altul şi îşi etalează mişcările de dans pe fundaluri alb-negru şi cu efecte vizuale psihedelice. Acest clip se simte ca o reverie după o vară întreagă de festivaluri muzicale, când iPhone-ul sau Facebook-ul îţi fac automat un colaj de amintiri.

Fergie a fost hiperactivă la release-uri în ultima vreme, cu câte un single şi un videoclip lansat în fiecare zi a săptămânii. Uneori au apărut chiar 2 pe zi şi asta pentru că artista ne-a pregătit atât un album muzical, cât şi unul vizual, care spune o poveste, după reţeta lui Beyonce cu "Lemonade". Stilul vizual şi vestimentar al cântăreţei a fost serios influenţat de colaborarea cu o "echipă de vis".

Din aceasta face parte Giovanni Bianco, care a lucrat la campanii pentru Versace şi Givenchi. Mert & Marcus s-au ocupat de album art, iar Tom Ford a furnizat ţinutele. Fergie nu s-a ferit să includă şi vocea băiatului său de 4 ani, Axl Jack în piesa "Enchante". Micuţul apare şi în clipul "A Little Work".

Citește mai multe despre Fergie
Videoclipuri cu Fergie
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE