Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Fergie - Hungry ft. Rick Ross

Videoclipurile alb-negru vor fi mereu trendy, dar dacă le adaugi şi o lumină stroboscopică le faci de-a dreptul o curiozitate vizuală. Fergie nu se teme de astfel de riscuri, adoptând această abordare în clipul "Hungry", pentru piesa cu acelaşi nume, pe care o cântă cu Rick Ross.

Single-ul este extras de pe viitorul LP, "Double Dutchess", care ar urma să fie un album vizual, cum a fost "Lemonade" al lui Beyonce. Noul release vine la 11 ani după primul material "The Dutchess", deci fanii au avut ceva de aşteptat. Prima piesă de pe acest disc primea un preview încă din mai 2016. De producţie s-au ocupat Yonni şi JP Did This şi dacă mă iau după negativul lui "Hungry", până şi Bjork ar găsi ceva demn de apreciat la instrumental.

După o vocaliză cu iz oriental vedem dansuri hipnotice şi peisaje urbane care se succedă cu viteza fulgerului. Siluete negre şi Fergie în antiteză cu Rick Ross apar în noul clip. Muziciana pendulează între R&B şi hip-hop, etalând un accent de Bronx interesant de auzit la o californiană. E de înţeles poate de ce Fergie a colaborat cu Nicki Minaj pe încă o piesă de pe viitorul release.

Rick Ross îşi intră în drepturi la mijlocul piesei, cu un flow sacadat şi un bas masiv, apropiat de dubstep. Rapperul se compară cu Kobe Bryant şi ne aminteşte de Ferrari-urile şi viaţa sa "extralarge". "Double Dutchess" soseşte pe 22 septembrie şi este deja disponibil la precomandă. Despre colaborarea cu Nicki Minaj Fergie a declarat că simte că a lucrat cu un egal al său, o persoană la fel de complexă.

Pentru a promova noul album diva de la Black Eyed Peas va lansa "Seeing Double", o creaţie vizuală care va sosi în cinematografele iPic din Statele Unite. Va rula timp de 2 zile înainte ca noul disc să fie disponibil, ceea ce Fergie numeşte o premieră în industria muzicii. Primele single-uri de pe album au fost "M.I.L.F. $" şi "Life Goes On".

Citește mai multe despre FergieRick Ross
Videoclipuri cu FergieRick Ross
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE