Urmărește-ne în Social Media

Felix feat. RUBY - Sevraj

Felix lansează prima sa piesă din cariera muzicală - "Sevraj" - alături de RUBY. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Uite ce îți fac în inimă sevraj îți dau/ O doză să mai bată încă o dată" sunt versurile prin care Felix subliniază dependența ce se poate naște atunci când iubești fără limită și ajungi fără să vrei să te mulțumești cu ce ți se oferă. Compusă de ProducaDoru alături de ADDA, Theo, Angelo Simonică, Aria și Bianca Lobda, "Sevraj" este o colaborare cu RUBY, ce te poartă într-o călătorie a inimii, iar clipul completează prin imagini însemnătatea versurilor.

"<<Sevraj>> fost scrisă la Baladda Records, unde ADDA și-a întins frumos cerneala pe piesă, iar ProducaDoru i-a dat ritmul. Nu a fost neapărat gândită pentru un duet, dar am simțit nevoia unei prezențe feminine și prima persoană la care m-am gândit a fost RUBY. Norocul meu a fost că i-a plăcut și a adus condimentele unice pentru această colaborare. Frumusețea muzicii și a artei în general stă în maleabilitatea ei, iar <<Sevraj>> e un cântec ce poate transmite mai multe mesaje. Piesa poate fi despre dependența, uneori bolnăvicioasă, pe care o ai pentru cineva. Poate fi despre despărțiri și împăcări, despre jocurile nebune ale celor doi. Despre obsesii și sentimente neîmpărtășite. Poate fi despre singurătatea pe care o poți avea uneori într-o relație", a declarat Felix.

Felix a urmat liceul în Focșani, iar în clasa a douăsprezecea s-a îndrăgostit de muzică și împreună cu un prieten a început să creeze piese și să se lase dus de val. Un an mai târziu s-a mutat în București unde a studiat Facultatea de Drept și și-a continuat visul muzical. În 2013, Felix a participat la Vocea României unde l-a avut ca mentor pe Marius Moga, iar de a atunci a compus și a produs nenumărate piese.

În luna martie, RUBY a lansat "Pe unde-ți umblă inima", o baladă încărcată de emoție, iar piese precum "Nu caut iubiri" (feat. UZZI), "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), "Condimente" (feat. Nosfe), "Îți mulțumesc" (împreună cu A.U), "Invizibil" (împreună cu Shift) și "Unde" (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări. În urmă cu două săptămâni, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: "Te Sun Yo".

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1