Urmărește-ne în Social Media

Feli - Tu, Poezie

Feli a lansat "Tu, Poezie", un cadou muzical de 8 martie, o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au și de iubirea pe care ar trebui să și-o poarte înainte de orice. Videoclip disponibil în articol.

Co-producție HaHaHa Production și CatMusic, cu versurile scrise exclusiv de Feli, muzica semnată de Feli și Gabriel Stănoiu, iar Răzvan Șofronescu care semnează producția muzicală, "Tu, Poezie" este precum o declarație de dragoste.

"Tu poezie, eu poetă / Iubirea noastră-i de pe altă planetă" sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât și femeia care, după dezamăgiri și suferință, are puterea de a renaște și a se reîndrăgosti.

"Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiți niciodată că dragostea față de tine rămâne", a declarat Feli.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED