Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Feli & The TM Groove - Constantine, Constantine

Feli & The TM Groove ne surprind cu o variantă rock a piesei din foclor - „Constantine, Constantine”. Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos.

Feli ne dovedește încă o dată talentul său vocal și lansează un cover rock alături de The TM Groove, pentru celebra piesă din folclor „Constantine, Constantine”. Artista a cântat în premieră acest cover la Radio ZU, iar acum a lansat și o variantă a melodiei însoțită de videoclip.

Feli a lansat în octombrie cântecul „Creioane Colorate”, care a fost scris pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă.

Citește mai multe despre Feli
Videoclipuri cu Feli
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE