Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Feli & The TM Groove - Constantine, Constantine

Feli & The TM Groove ne surprind cu o variantă rock a piesei din foclor - „Constantine, Constantine”. Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos.

Feli ne dovedește încă o dată talentul său vocal și lansează un cover rock alături de The TM Groove, pentru celebra piesă din folclor „Constantine, Constantine”. Artista a cântat în premieră acest cover la Radio ZU, iar acum a lansat și o variantă a melodiei însoțită de videoclip.

Feli a lansat în octombrie cântecul „Creioane Colorate”, care a fost scris pentru toate acele momente în care ne este mai ușor să spunem ce simțim prin muzică și versuri. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica este compusă de către Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley, iar versurile sunt scrise de către artistă.

Citește mai multe despre Feli
Videoclipuri cu Feli
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE