Urmărește-ne în Social Media

Feli - Rațele și vânătorii

La scurt timp după ce a anunțat că va fi mamă, Feli lansează "Rațele și Vânătorii", piesa copiilor de ieri, adulților de azi. Jocul copiilor de altădată este transpus de Feli într-o poveste despre iubire.

„Rațele și Vânătorii este una dintre piesele mele preferate de pe primul meu album, <Eu sunt Feli>. Atunci când am scris această melodie, am simțit nevoia să descriu iubirea printr-un joc.”, povestește Feli .

Videoclipul piesei este centrat pe Feli, în trei ipostaze diferite: tocilara, războinica și fashionista. Regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și la clipul piesei "Timpul" (cel mai difuzat videoclip în 2017), clipul surprinde o Feli cameleonică- studiază la microscop, se machiază sau trage cu arma. Fiecare dintre cele trei Feli este evidențiată și cu peruci diferite, de la roz, la blond și negru. „Îmi doream foarte tare să mă joc. Cel mai mult mi-a plăcut rolul de tocilară, mi-a dat voie să fiu cât de copil am vrut - să mă strâmb, să mă alint... eu sunt copilul veșnic”, povestește râzând Feli.

Piesa "Rațele și Vânătorii" face parte de pe albumul „Eu sunt Feli”, lansat anul trecut pe scena teatrului Metropolis, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant. Versurile sunt scrise de Feli, iar muzica de Feli, Florin Boka și Șerban Cazan.

Primul album al artistei, care este disponibil pe Itunes, conține piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care "Bună de iubit", "ACASĂ", "Creioane colorate", "Timpul" sau "Va urma".

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”. „Timpul”, scris de Feli împreună cu Vlad Popescu și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production, a fost jumătate de an în Top 10 pe radiourile din România.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5