Urmărește-ne în Social Media

Feli - Flori de argint

Feli intră într-o nouă etapă muzicală din parcursul ei artistic și lansează "Flori de argint”, o piesă inspirată din șlagărele românești. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Flori de argint" este prima melodie de pe noul album semnat Feli, al treilea din cariera artistei, pe care îl va lansa piesă cu piesă pe parcursul următoarelor luni. Cu "Flori de argint", Feli marchează și o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă și amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească și interpretarea unică.

Melodia și versurile sunt scrise de colegi-artiști de la HaHaHa Production - Vlad Flueraru, IOVA și Angus. Producția a fost creată de Fenom (Florin Boka) și Lucian Nagy.

"Tot din dragostea pentru pământul meu, am simțit să scriu și să cânt un album care să aibă influențe de șlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru și alte femei - comori muzicale ale țării mele, încep acest drum cu <<Flori de argint>> care scoate în fața voastră, și chiar și în fața mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiți", a mărturisit Feli.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, "Eu sunt Feli", în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul", "Va urma" sau "Acasă".

Comentarii