Urmărește-ne în Social Media

Feli feat. Guess Who - Cântă

Feli a surprins optimismul văratic într-un single nou, numit "Cântă", un featuring cu Guess Who. Artista a lansat un videoclip pentru cea mai nouă creaţie a sa, în care apare împreună cu o sumedenie de statui şi opere de artă. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

Între Atlas şi creaţii demne de Auguste Rodin Feli se unduieşte şi ne îndeamnă să cântăm. Guess Who apare împreună cu spectre acoperite de cearşafuri şi ne îndeamnă să luptăm şi să evoluăm. "Cântă" este o piesă optimistă şi ne confirmă din nou că Guess Who este Drake-ul nostru autentic, cu mesaje sociale pozitive şi mult feel good în al său hip-hop.

Statuile îngheţate din Grecia Antică devin dansatori carismatici, aceasta este metaforă vizuală foarte clar identificată aici. Chorusul catchy al piesei "Cântă" abia aşteaptă să fie cântat live pe la concertele artiştilor din perioada următoare. Motivele acestei creaţii sunt conform muzicienilor încrederea, susţinerea şi motivaţia.

Feli a descris astfel mesajul melodiei:

Eu la un moment dat în viaţă am fost <<nevoită>> să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulţi ne transformăm în roboţi, nu ne mai dăm voie să simţim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima şi visul cu răbdare.

Muzica, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, VINDECA! Şi pe mine şi pe tine şi întreg globul pământesc. Îi mulţumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate şi pentru mesajul lui care a completat perfect <<Cântă>>. De la prima ascultare a instrumentalului am ştiut că TREBUIE să fie Guess Who cel cu care voi împărţi piesa.

Guess Who o cunoaşte pe Feli de ceva vreme şi a vorbit astfel despre colaborare:

Cu Feli mă ştiu de foarte mult timp şi o apreciez foarte mult. E super talentată, e cea mai tare. Mă bucur foarte mult că am scris piesa asta împreună.

Videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir, care şi-a imaginat un cuplu care ilustrează îndrăzneala de a îţi crea propriul film, propria peliculă şi propriul vis. "Cântă" este o compoziţie a lui Feli, împreună cu Guess Who, Şerban Cazan, Florin Boka şi Constantin Bodea, în studiourile HaHaHa Production.

Single-ul a fost lansat în colaborare cu Cat Music şi provine de pe albumul lansat de Feli anul trecut, "Eu Sunt Feli". Artista ajungea în topuri în 2015, cu single-ul de debut "Cine te crezi?", care i-a adus şi o primă nominalizare la MTV Europe Music Awards.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 21 septembrie 2018

Feli

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED