Urmărește-ne în Social Media

Feli - Easy on me | Live Cover Adele

Feli a pregătit o surpriză pentru fanii ei. Comparată în perioada participării la Vocea României cu Adele, artista a înregistrat un cover după hitul ”Easy on me”, al artistei britanice, reamintind publicului cât de frumoasă este vocea sa.

"Ziceți că avem o Adele în Romania. Nu sunt eu. Dar asta e o piesă pe care o cânt pentru voi. Vă îmbrățișez virtual până trece valu’ ăsta și o să pot în sfârșit să vă pup și îmbrățișez real. Mulțumesc, Gabi Negoiasa pentru că am cântat piesa asta frumoasă împreună!", a scris Feli pe Instagram.

Artist și songwriter, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, "Eu sunt Feli", în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul", "Va urma" sau "Acasă".

Cel de-al doilea material, "Feli din Poveste", a fost lansat în 2021. Materialul a inclus piese ca "Omule, deschide ochii", "Banii n-aduc fericirea" și "Frunze cad".

PUBLICITATE
Comentarii