Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Videoclip oficial: Feli - Du-te, Dorule

Feli a lansat "Du-te, Dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare. Totodată, melodia reprezintă și cea de-a șaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, "Du-te, dorule" are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix&maxerul realizat de Lucian Nagy.

"Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de <<Cine iubește și lasă>>, de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu.
După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindeca în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de <<fantoma>> mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui", a spus cu sinceritate Feli despre povestea reala care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.

După primele șase piese autobiografice, de pe albumul "Feli din poveste", lansate până acum pe radio și online de Feli - "Omule, deschide ochii", "Frunze cad", "Când răsare soarele", "Mă strigă mama", "Sus pe munte" sau "Banii n-aduc fericirea" - proaspăt lansata piesă, "Du-te, dorule", completează paleta de trăiri și povești reale care îi conturează artistei Feli drumul uman și muzical parcurs până astăzi.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

Citește mai multe despre Feli
Videoclipuri cu Feli
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE