Urmărește-ne în Social Media

Feli - Di mi nombre | Live Cover Rosalia

Feli a pregătit pentru o surpriză muzicală pentru fanii săi. Artista a înregistrat un cover live după piesa ”Di mi nombre”, cântată de Rosalia.

Feli arată publicului încă o dată versatilitatea sa lansând un cover după artista de origine spaniolă Rosalia. "Di mi nombre", melodia reinterpretată live de către Feli, a fost prima piesă cu care Rosalia a ajuns în fruntea clasamentelor din Spania. Au urmat apoi multe alte melodii de succes, precum "Con Altura", "Aute Cuture" și "Milionària".

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, "Eu sunt Feli", în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul", "Va urma" sau "Acasă".

PUBLICITATE
Comentarii