Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Feli feat. Connect-R - Ceartă artă

Feli a lansat un nou single, intitulat "Ceartă artă". Melodia este lansată în colaborare cu Connect-R, împreună cu un videoclip regizat de Iura Luncașu.

“”Ceartă artă” vorbește despre situații de viață posibile, de relații eșuate și parteneri posesivi. Cred că neîncrederea poate genera multe complicații într-o relație, poate duce până la abuz moral și fizic. Viața, în toate formele ei, rămâne o sursă de inspirație pentru muzica mea“, a declarat Feli.

Connect-R mărturisește că a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu Feli pe această piesă.

“Feli este un om frumos, un spirit înalt! Spun asta fără să o cunosc personal foarte bine, doar că în momentul în care îi auzi vocea, n-ai cum să crezi altceva! Și pentru cine nu știe, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag să colaborez cu un adevărat artist, care-și scrie și compune singură muzica și versurile! Mulțumesc de invitație, Feli!”

Peste 10 metri de pânză și 5 litri de vopsea au fost folosite pentru filmarea videclipului care transformă cearta într-o adevărată artă.

“Întotdeauna aleg nuanțele în poveștile pe care le spun. Fug de situații redundante, de o dublare a mesajului piesei. Așa am ales această simbolistică a conflictului transpus în dans contemporan și pictură”, explică regizorul videoclipului, Iura Luncașu.

Videoclipul piesei a fost filmat în podul unei clădiri istorice din centrul capitalei. ”Ceartă artă” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica și versurile fiind semnate de Feli.

Citește mai multe despre Connect-RFeli
Videoclipuri cu Connect-RFeli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE