Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Videoclip oficial: Feli feat. Connect-R - Ceartă artă

Feli a lansat un nou single, intitulat "Ceartă artă". Melodia este lansată în colaborare cu Connect-R, împreună cu un videoclip regizat de Iura Luncașu.

“”Ceartă artă” vorbește despre situații de viață posibile, de relații eșuate și parteneri posesivi. Cred că neîncrederea poate genera multe complicații într-o relație, poate duce până la abuz moral și fizic. Viața, în toate formele ei, rămâne o sursă de inspirație pentru muzica mea“, a declarat Feli.

Connect-R mărturisește că a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu Feli pe această piesă.

“Feli este un om frumos, un spirit înalt! Spun asta fără să o cunosc personal foarte bine, doar că în momentul în care îi auzi vocea, n-ai cum să crezi altceva! Și pentru cine nu știe, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag să colaborez cu un adevărat artist, care-și scrie și compune singură muzica și versurile! Mulțumesc de invitație, Feli!”

Peste 10 metri de pânză și 5 litri de vopsea au fost folosite pentru filmarea videclipului care transformă cearta într-o adevărată artă.

“Întotdeauna aleg nuanțele în poveștile pe care le spun. Fug de situații redundante, de o dublare a mesajului piesei. Așa am ales această simbolistică a conflictului transpus în dans contemporan și pictură”, explică regizorul videoclipului, Iura Luncașu.

Videoclipul piesei a fost filmat în podul unei clădiri istorice din centrul capitalei. ”Ceartă artă” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica și versurile fiind semnate de Feli.

Citește mai multe despre Connect-RFeli
Videoclipuri cu Connect-RFeli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE