Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Feli - Cine te crezi

Feli, fostă concurentă la Vocea României, a lansat videoclipul noului single ”Cine te crezi”. Clipul este o producție HaHaHa Video Production, regia fiind semnată de Catrinel Dănăiață.

Single-ul „Cine te crezi?", compus de Feli, alături de Șerban Cazan și Smiley, este o piesă extrem de sensibilă, care pune în valoare calitățile vocale ale artistei. Versurile pline de expresivitate și încărcate cu emoție poartă în totalitate semnătură cântăreței.

„„Cine te crezi?" descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detașarea poate fi foarte grea. Este o experiență prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel puțin am fost martori," spune Feli.

Videoclipul piesei este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață. A fost filmat într-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul poveștii de dragoste.

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii" și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurențiii creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Artista nu era însă la primul contact cu muzica. În adolescență a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens"), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul. Din 2014, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical.

Citește mai multe despre Feli
Videoclipuri cu Feli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE