Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Feli - Bună de iubit

Feli a lansat videoclipul piesei ”Bună de iubit”, o noua melodie de pe albumul ei de debut – “Eu sunt Feli”. Piesa este gândită ca o declarație de independență a femeilor, fie că sunt ele mame, soții sau iubite.

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar ”Bună de iubit” are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalți. De aceea am scris piesa asta: ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim și la noi și să ne iubim un pic mai mult,“ mărturisește Feli.

Videoclipul este regizat de Iura Luncașu, aflat la a treia colaborare cu Feli.

“De când am ascultat piesa, m-am gândit că vreau să ies din convenția femeii surprinsă în cartierul cu blocuri gri și atmosferă apăsătoare. Aveam nevoie de un spațiu atemporal. Peniscola din Spania a fost prima variantă, mai ales că fusesem acolo cu proiecția ultimului meu film și știam locația. Am prieteni români care locuiesc acolo și care au făcut posibilă această filmare în castelul din ”Game of Thrones”,” explică regizorul.

Bună de iubit” se regăsește pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, ”Eu sunt Feli”, alături de hituri precum ”ACASĂ”, ”Timpul”, ”Va urma” sau ”Creioane colorate”. Piesa este în finala Selectiei Naționale Eurovision.

Citește mai multe despre Feli
Videoclipuri cu Feli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE