Urmărește-ne în Social Media

Feli - Amintirile

Feli aduce în actualitate unul dintre cele mai mari hituri pop din România, piesa 3 Sud Est "Amintirile". Artista oferă o interpretare proprie şi un vibe unic melodiei din 1999. Acesta este cel mai nou release HaHaHa Production, dintr-o serie de melodii care vor aduce în actualitate hituri autohtone din ultimele decenii. Poţi asculta piesa şi viziona clipul în articol.

Feli îşi pune amprenta proprie pe "Amintirile", cel mai mare hit 3 Sud Est, un single extras de pe albumul "Mileniul 3" din anul 1999. La începutul lunii iulie, Smiley ne surprindea cu variantă 2020 a melodiei "Adeline" de la Timpuri Noi şi sunt sigur că va continua seria de remake-uri de piese clasice sub bagheta HaHaHa Production. Feli a preluat piesa numărul 1 a celui mai mare boy band autohton şi i-a dat un aer de indie-pop, o melodie lejeră de vară, cu un joc vocal plăcut, peste un instrumental simplu.

Percuţia şi o chitară acustică melancolică au completat perfect vibe-ul văratic. Videoclipul oficial este în aceeaşi tonalitate, prezentând îndrăgostiţi la picnic, alternând cu cadre cu Feli într-un leagăn sau într-o cabană cu design modern în pădure. Hobby-urile şi pasiunile vechi se îmbină cu cele noi, astfel că vedem un Walkman cu o casetă 3 Sud Est lângă o boxă portabilă ultimul răcnet. La final de videoclip cei doi îndrăgostiţi îşi îngroapă "amintirile" într-o cutie de lemn, pentru a o redescoperi după multe decenii.

Feli Donose a interpretat live piesa pentru prima oară la Virgin Radio România, în cadrul segmentului Pepsi Retro Studio pe 16 iulie. Piesa originală "Amintirile" a fost lansată în 1999, la doi ani după de Laurenţiu Duţă, Viorel Șipoș şi Mihai Budeanu au format trupa 3rei Sud Est. Grupul a lansat o piesă nouă chiar în această lună, melodia "Valuri", care spune o poveste de iubire, ilustrată cu tineri îndrăgostiţi la malul mării. În toamna anului trecut 3 Sud Est aniversa 22 de ani de la înfiinţare şi sărbătorea prin clipul "Prietenia", în care apăreau şi alţi muzicieni (precum fetele de la Andre) şi prieteni ai artiştilor.

Feli a lansat în iunie colaborarea cu Grasu XXL "Banii n-aduc fericirea", după ce a colaborat cu Horia Brenciu, Andi Moisescu şi alţi artişti pe o melodie specială de Ziua Copilului, "Zâmbet de copil" pe 1 iunie 2020.

PUBLICITATE
Comentarii