Urmărește-ne în Social Media

Fantome - Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power Pe Vinil

Halloween-ul a trecut, dar vibe-ul înspăimântător rămâne, reprezentat de noul videoclip Fantome, pentru piesa "Casa Bântuită". Melodia este o colaborare cu AFO, Faust şi Power Pe Vinil, precedând noul LP Fantome, care debutează chiar azi, pe 2 noiembrie.

"Casa Bântuită" are muzica realizată de Fantome, iar la voce se află AFO, Faust şi Fănescu. De scratch-urile excelente, demne de DJ Lethal de la Limp Bizkit se ocupă Power Pe Vinil. Single-ul este mixat de către Bean MC şi reuşeşte să reunească un beat de Prodigy, cu influenţe de muzică populară şi hip-hop. Acesta este stilul eclectic care a făcut din Fantome un nume tot mai apreciat în underground şi mai nou dincolo de el.

Piesa începe cu un riff de chitară visător şi alunecă rapid într-o creaţie cu iz de jungle, condimentată cu fluiere populare. Clipul este unul filmat într-o încăpere slab iluminată, în care spectrele băieţilor de la Fantome domină vizualul cu măştile lor celebre. AFO şi Faust alternează flow-urile şi stilurile, cântând despre succes, voce artistică, originalitate şi ascensiune între MC.

Fantome lansează noul album "Volumul 2" în cadrul unui concert organizat în Expirat Halele Carol pe 2 noiembrie, de la ora 21:00. Faţă de primul LP, "Micul Paris", care s-a axat pe o temă urbană şi a mixat sample-uri din melodii clasice româneşti, noul release va fi mai electronic şi dinamic.

Pe noul disc vom auzi piese compuse de Fantome în 2016 şi 2017, dar şi colaborări cu Nimeni Altu', Faust şi Argatu'.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 2 noiembrie 2017

Fantome

Loc
Expirat Club
Comentarii