Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Fantome - Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power Pe Vinil

Halloween-ul a trecut, dar vibe-ul înspăimântător rămâne, reprezentat de noul videoclip Fantome, pentru piesa "Casa Bântuită". Melodia este o colaborare cu AFO, Faust şi Power Pe Vinil, precedând noul LP Fantome, care debutează chiar azi, pe 2 noiembrie.

"Casa Bântuită" are muzica realizată de Fantome, iar la voce se află AFO, Faust şi Fănescu. De scratch-urile excelente, demne de DJ Lethal de la Limp Bizkit se ocupă Power Pe Vinil. Single-ul este mixat de către Bean MC şi reuşeşte să reunească un beat de Prodigy, cu influenţe de muzică populară şi hip-hop. Acesta este stilul eclectic care a făcut din Fantome un nume tot mai apreciat în underground şi mai nou dincolo de el.

Piesa începe cu un riff de chitară visător şi alunecă rapid într-o creaţie cu iz de jungle, condimentată cu fluiere populare. Clipul este unul filmat într-o încăpere slab iluminată, în care spectrele băieţilor de la Fantome domină vizualul cu măştile lor celebre. AFO şi Faust alternează flow-urile şi stilurile, cântând despre succes, voce artistică, originalitate şi ascensiune între MC.

Fantome lansează noul album "Volumul 2" în cadrul unui concert organizat în Expirat Halele Carol pe 2 noiembrie, de la ora 21:00. Faţă de primul LP, "Micul Paris", care s-a axat pe o temă urbană şi a mixat sample-uri din melodii clasice româneşti, noul release va fi mai electronic şi dinamic.

Pe noul disc vom auzi piese compuse de Fantome în 2016 şi 2017, dar şi colaborări cu Nimeni Altu', Faust şi Argatu'.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AFOFantomeFaust
Videoclipuri cu AFOFantomeFaust
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE