Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: #DuasNewRules

Artista și-a surprins fanii cu un fan video cu cele mai frumoase coveruri si coregrafii după piesa "New Rules". Vă invităm să urmăriți videoclipul în articolul de mai jos.

Pentru a le mulțumi fanilor, Dua Lipa a lansat varianta fan video la piesa "New Rules", o compilație de coveruri și coregrafii inspirate de videoclipul și piesa originală. În comentariile de pe Youtube, aceștia s-au arătat extrem de încântați de gestul artistei.

Artista a anunțat concursul pe platforma www.dualoves.com . Fanii puteau posta videoclipurile pe rețelele lor de socializare, fie că este vorba de Twitter, Instagram sau YouTube, folosind hashtagul #DuasNewRules.

După ce fan video-ul a fost public pe canalul oficial de Youtube al artstei, Dua Lipa a declarat:

“Dragii mei, am reușit! Noul video #DuasNewRules este atât de tare și totul a fost posibil datorită vouă. Sper să vă placă. X”

Dua Lipa a susținut un concert incendiar, în luna iulie, la festivalul Neversea. Artista își promovează albumul de debut Dua Lipa, ce cuprinde 17 piese dark-pop, cu influențe jazz și R&B. Materialul discografic este deja în Top 10 cele mai bine vândute albume din Marea Britanie.

Cântăreața îl va însoți în turneul "24K Magic World Tour 2017" pe Bruno Mars; cei doi vor avea show-uri în Statele Unite ale Americii, Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Videoclipuri cu Dua Lipa
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE