Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: #DuasNewRules

Artista și-a surprins fanii cu un fan video cu cele mai frumoase coveruri si coregrafii după piesa "New Rules". Vă invităm să urmăriți videoclipul în articolul de mai jos.

Pentru a le mulțumi fanilor, Dua Lipa a lansat varianta fan video la piesa "New Rules", o compilație de coveruri și coregrafii inspirate de videoclipul și piesa originală. În comentariile de pe Youtube, aceștia s-au arătat extrem de încântați de gestul artistei.

Artista a anunțat concursul pe platforma www.dualoves.com . Fanii puteau posta videoclipurile pe rețelele lor de socializare, fie că este vorba de Twitter, Instagram sau YouTube, folosind hashtagul #DuasNewRules.

După ce fan video-ul a fost public pe canalul oficial de Youtube al artstei, Dua Lipa a declarat:

“Dragii mei, am reușit! Noul video #DuasNewRules este atât de tare și totul a fost posibil datorită vouă. Sper să vă placă. X”

Dua Lipa a susținut un concert incendiar, în luna iulie, la festivalul Neversea. Artista își promovează albumul de debut Dua Lipa, ce cuprinde 17 piese dark-pop, cu influențe jazz și R&B. Materialul discografic este deja în Top 10 cele mai bine vândute albume din Marea Britanie.

Cântăreața îl va însoți în turneul "24K Magic World Tour 2017" pe Bruno Mars; cei doi vor avea show-uri în Statele Unite ale Americii, Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Videoclipuri cu Dua Lipa
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE