Urmărește-ne în Social Media

Fall Out Boy - Love From the Other Side

Fall Out Boy tocmai a anunţat un nou album, pe care îl promovează prin intermediul single-ului "Love From the Other Side". Noul LP vine în martie, iar până atunci îi savuram videoclipul, care are un vibe de ani '90.

Pete Wentz şi ai lui apar într-un soi de basm indie, citit unei fetiţe înainte de culcare. "Love From the Other Side" sună surprinzător de heavy pentry Fall Out Boy şi îi lipseşte doza de emo, cel puţin până începe vocea solistului, un soi de hibrid între Adam Levine şi Bruno Mars. Clipul include momente de animaţii stop motion şi are un vizual cu tentă uşor gotică, în stil Tim Burton.

Ca de obicei Fall Out Boy cântă într-un mod "anthemic", fredonabil de către arene întregi de oameni şi ce a pornit uşor timid devine îndrăzneţ pe la mijlocul piesei. Au trecut 5 ani de la ultimul album Fall Out Boy, iar acum vom primi materialul discografic "So Much (For) Stardust" pe 24 martie. Este al optulea album pentru formaţia americană şi e produs de către Neal Avron, care s-a aflat în spatele pupitrului şi pentru 3 alte LP-uri FOB din anii 2000: "From Under the Cork Tree" din 2005, "Infinity on High" din 2007 şi "Folie a Deux" din 2008.

Solistul Patrick Stump a creditat evoluţia procesului de înregistrare a noului disc pe seama tehnologiei. A spus şi că această colecţie de piese noi e ca o masă foarte rafinată şi delicată, pregătită de cineva cu multă dragoste. Formaţia anunţase de altfel primul single de săptămâna trecută, iar "Love From the Other Side" e un track ales excelent pentru promovarea albumului, fiind foarte catchy şi bine produs.

Odată cu lansarea din martie, Fall Out Boy revine la casa de discuri Fueled by Ramen, cea care le-a dat startul în muzică prin LP-ul "Take This to Your Gave" în 2003. Teaserele pentru noul material au început chiar din noiembrie, atunci când grupul american a cumpărat o pagină întreagă de reclame în Chicago Tribune cu aluzii la "FOB8". Fanii, dar şi artiştii au început să primească scoici acasă şi vederi de la "Pink Seashell Beach" şi a fost lansat şi un site Sending My Love From Pink Seashell Beach.

Inclusiv Oli Sykes de la Bring Me the Horizon a primit o scoică roz-albă ca teaser.

Comentarii