Urmărește-ne în Social Media

Fall Out Boy - Heartbreak Feels So Good

Fall Out Boy a creat un videoclip de tip "prank" pentru cea mai nouă piesă a sa, "Heartbreak Feels So Good". Muzicienii l-au răpit pe Rivers Cuomo, solistul trupei Weezer şi au transformat acest happening într-un clip. Ce a ieşit se vede aici.

"Heartbreak Feels so Good" este al doilea single de pe noul album Fall Out Boy, "So Much (For) Stardust", care va debuta pe 24 martie prin Fueled by Ramen/DDC2. Clipul include o sumedenie de scene de luptă cu o coregrafie demnă de filmele de acţiune de la Hollywood. Sunt secvenţe dramatice încetinite şi răpirea lui Rivers clar a ieşit... greşit. Avem şi urmăriri ca în filme, fugă printre obstacole, în vreme ce track-ul alternează între melancolic şi entuziast.

Protagoniştii trec printr-o serie de decoruri trăznite, de la o şedinţă de spiritism, la acoperişuri industriale, set-uri de filmare până la a fi încolţiţi de fanii Weezer. Săriturile de pe un acoperiş pe altul nu puteau lipsi din acest veritabil scurt metraj de acţiune. Noul videoclip este regizat de Whitey McConaughy. Primul single de pe noul album Fall Out Boy este "Love From the Other Side", care a debutat la mijlocul lunii ianuarie 2023.

"So Much (For) Stardust" este al optulea album al formaţiei din Chicago. A fost produs de către Neal Avron, care s-a aflat la cârmă şi pentru alte 3 albume Fall Out Boy din ani 2000: "From Under the Cork Tree" din 2005, "Infinity On High" din 2007 şi "Folie a Deux" din 2008. Patrick Stump, solistul grupului a declarat că tehnologia a făcut ca albumele să fie mai uşor de înregistrat şi mai rapid în aceste zile. A declarat şi că spontaneitatea este încântătoare, dar de data asta a preferat să revină la modul original de a face muzica: cu grijă, cu drag şi cu ghidaj atent, ca un preparat culinar atent gătit.

Trupa a fost activă între anii 2001 şi 2009, cu o pauză până în 2013, când Fall Out Boy a revenit în forţă. Ultimul LP FOB a fost "Mania" din 2018, care a ajuns pe locul întâi în topurile din SUA.

PUBLICITATE
Comentarii