Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Fall Out Boy - Young And Menace

Fall Out Boy a revenit în atenţia fanilor cu un release surpriză, piesa "Young and Menace" apărând fără prea multe teasere sau anunţuri. Melodia este însoţită de un videoclip foarte bizar şi de o schimbare de sound, e drept aşteptată într-un 2017 al noilor direcţii.

"Young and Menace" prefaţează noul album Fall Out Boy, "M A N  I   A", care va sosi pe 15 septembrie. Să nu vă mire spaţierea literelor acestui nume, pentru că aceasta a fost dorinţa artiştilor, de a face ceva inedit încă din titlu. Acesta este LP-ul cu numărul 7 al trupei fondate de Pete Wentz şi vine după excelentul "American Beauty/American Psycho" din 2015.

Noua piesă poate fi confundată foarte uşor cu o creaţie Skrillex, judecând după bass drop-ul său şi vocile cu pitch ridicat. Versurile abundă de referinţe, de la supradozele lui Nikki Sixx de la Motley Crue, până la citate din Britney Spears. E o compoziţie eclectică cu siguranţă, iar clipul e pe măsură. Debutează cu o familie disfuncţională, alcătuită dintr-un puşti de culoare şi câteva... lame, sau oameni îmbrăcaţi în lame.

Cel mic fuge de acasă şi astfel începe urmărirea. Tânărul se aventurează în lume, în lumini de neon mov şi cluburi dubioase. Cumva el ajunge şi la un concert Fall Out Boy şi are simţurile suprasolicitate de luminile din jur. Regia le aparţine lui SCANTRON şi Mel Soria. Pete Wentz and co afirmă că noul album e pe jumătate terminat deocamdată şi confirmă schimbarea de stil spre EDM.

Muzicienii au citat ca inspiraţie ceea ce se întâmplă în America, dar şi serialul nou cu super eroi "Legion". "M A N I A" se vrea o reacţie la regimul lui Trump, dar versurile au şi o oarecare nostalgie inclusă. Cât despre definiţia clipului în două cuvinte, Fall Out Boy îl descrie ca "furie" şi "anxietate".

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE