Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Fall Out Boy: Wilson (Expensive Mistakes)

Cum vă sună ideea de a cumpăra Fall Out Boy? Băieţii se scot la vânzare la teleshopping în cel mai nou clip, cel al piesei "Wilson (Expensive Mistakes)". Este o parodie plină de meniuri suprapuse cu preţuri, oferte şi "Call Now", pe care trebuie să o vizionaţi mai jos.

"Wilson (Expensive Mistakes)” este single-ul cu numărul 5 al trupei de pe viitorul album, "M A N I A", care soseşte pe 19 ianuarie. Până acum am putut să le ascultăm pe "Champion", "The Last of the Real Ones", "Hold Me Tight or Don't" şi "Young and Menace". Fall Out Boy a făcut o obsesie pentru lame, animale care apar în toate clipurile sale recente, inclusiv în "Wilson".

Acest videoclip ne prezintă pe un canal de teleshopping "băieţi reali, făcuţi din piele şi carne", aşa cum sunt "vânduţi" artiştii la discount. Ei vin la pachet cu instrumente muzicale, nimicuri pe care le avem cu toţii în casă şi... ediţii speciale cu autograf. După ce au adus pe ecrane o lamă ucigaşă, au făcut skateboarding cu Jaden Smith şi au cochetat cu Dia de Los Muertos, artiştii continuă să îşi exhibe spiritul liber şi ironic.

Regia clipului cel nou îi aparţine lui Y2K, iar Fall Out Boy a pornit în turneul de promovare pentru noul LP chiar din această săptămână. Îi va însoţi Jaden Smith, la rândul său autor al unor clipuri inedite în ultima vreme, precum "George Jeff". Primele concerte au loc în Marea Britanie, urmate de opriri în Franţa, Olanda, Germania şi Belgia. Fanii grupului ştiu probabil că albumul "M A N I A" era de fapt programat pentru 2017, dar s-a decis amânarea sa.

Se pare că melodiile au fost considerate prea comune, asta ar fi fost problema. Grosul discului s-a rescris vara trecută şi acum mai avem o săptămână până la debut.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE