Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones

Atunci când vezi un videoclip care începe cu "Viewer discretion is advised" ştii că e ceva special. Fall Out Boy ne propune un clip inedit pentru piesa "The Last of the Real Ones", regizat de către Justus Meyer.
Urmărește-ne pe

Personajele trăznite în costum de lamă care au apărut în clipul "Young and Menace" au revenit, la fel de ciudate şi ameninţătoare ca în precedentul videoclip. "The Last of the Real Ones" este al treilea single de pe viitorul album al trupei, "M A N I A", care va sosi pe 19 ianuarie. Grafia inedită a acestui titlu e doar unul dintre aspectele ciudate ale noului material.

Între lame dubioase, videoclipuri cu skateboarding şi asocierea cu Jaden Smith, Fall Out Boy reuşesc să rămână relevanţi şi trăzniţi în 2017. Lucrurile devin chiar dure spre finalul clipului când personajele îmbrăcate în lame ucid o persoană într-un portbagaj cu o lopată. Piesa în sine pare optimistă şi veselă, cu un pian jucăuş şi o voce a lui Patrick Stumph care ne duce cu gândul la timbrul lui Adam Levine de la Maroon 5.

Este un single catchy, uşor de fredonat şi care îţi rămâne în cap zile bune. Dacă vă uitaţi cu atenţie la secţiunea "credits" a acestui clip o să îl regăsiţi pe Jaden Smith, în rol de "îmblânzitor de lame". Fiul lui Will Smith a apărut şi în clipul "Champion" zdrobind echipamente muzicale. Fall Out Boy a anunţat recent amânarea albumului "M A N I A" cu 4 luni, pentru că trupa simţea că unele piese nu erau gata şi au fost grăbite.

Printre inspiraţiile acestui disc a fost citat serialul "Legion", care are ca personaj central un super erou Marvel cu schizofrenie. Evident tema politică este prezentă în acest LP, dar cumva mai discretă decât în operele altor artişti americani. Între timp grupul se pregăteşte de un turneu în această toamnă, care va avea 20 de opriri în State.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE