Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Fall Out Boy - Hold Me Tight Or Don’t

Trupa Fall Out Boy continuă promovarea albumului ”Mania” cu piesa ”Hold Me Tight Or Don’t”. Single-ul este acompaniat de un videoclip în care ne sunt prezentate tradițiile sărbătorii Dia de Los Muertos.
Urmărește-ne pe

Hold Me Tight Or Don’t” este compusă de Patrick Stump, Pete Wentz, Joe Trohman, Andy Hurley și Jonny Coffer. Noul single alunecă spre un sound latino, fiind astfel în ton cu videoclipul regizat de  Brendan Walter și Mel Soria și filmat în Mexic, cu prilejul sărbătorii Dia de Los Muertos (în traducere: Ziua Morților).

Fall Out Boy pregătește încă lansarea celui de-al 7-lea album de studio, ”M A N I A”. Programat inițial pentru lansare pe 15 septembrie, discul va fi pus în vânzare 4 luni mai târziu de la această dată, respectiv pe 19 ianuarie 2018.

"Acest album nu este de fapt gata, am simțit că totul a fost făcut pe grabă", a justificat Stump amânarea într-un mesaj pe Twitter.

În ciuda amânării acestei lansări, trupa a plecat deja într-un turneu de promovare a albumului, în prezent susținând concerte în America de Nord. Formația este acompaniată în acest turneu și de Jaden Smith, tânărul artist având în portofoliu o serie de piese apreciate de public, melodii precum ”Batman”, ”Fallen” și ”Watch Me”.

Citește mai multe despre Fall Out Boy
Videoclipuri cu Fall Out Boy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE